Open Atelier Kenniscentrum Oncologie

Woensdag 29 januari 2020

Creatief uiting geven aan alles wat u overkomt of overkomen is

Voor wie

Het Open Atelier van het Kenniscentrum Oncologie is bedoeld voor mensen die langer of korter geleden de diagnose kanker kregen. Misschien bent u genezen, misschien niet. Na of tijdens de behandeling heeft u behoefte om uiting te geven aan alles wat u overkomt of overkomen is. Het Open Atelier is er ook voor familieleden, vrienden, eigenlijk voor iedereen die het Kenniscentrum Oncologie een warm hart toedraagt. 

Wat gebeurt er in het open Atelier

Het kan gaan om gewoon lekker creatief bezig zijn of u komt om contact met anderen te hebben. U kunt werken aan een schilderij en u kun meedoen aan gezamenlijk opdrachtjes. Uw eigen ideeën zijn ook welkom. Dit in een prettige omgeving. U hoeft geen ervaring te hebben met schilderen.

Kosten

€ 5,= per keer voor al het materiaal excl. doeken. De doeken kunt u zelf meenemen of zijn ook bij ons te koop. Koffie en thee zijn natuurlijk wel inclusief.  Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

Wanneer

U bent van harte welkom in het open atelier op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met het Kenniscentrum Oncologie, tel 0570 - 608600 of e-mail info@kenniscentrumoncologie.nl